Cestovní pojištění online

09.04.2012 18:28

 

Sluníčko, moře, pláž, romantika, exotika.. Taková dovolená u moře, to je nádhera. S tím určitě každý souhlasí. Jak by taky ne. Někteří dávají spíše přednost dovolené na horách, či procházkami po památkách. Jak se říká sto lidí, sto chutí. Každý si přijde na své. Taková dovolená je drahá sama o sobě. Výdaje na cestu, výdaje na ubytování, výdaje na stravu, pokud není v ceně. To vše se pořádně prodraží. Jestli nechcete mít dovolenou ještě o několik tisíc dražší, tak si rozhodně nezapomeňte sjednat cestovní pojištění. Cestovní pojištění nám při vzniku pojistné události pomůže pokrýt náklady s tím spojené. Jsou li to náklady na poskytnutí první pomoci, či ošetření ve zdravotnickém zařízení, či nutná hospitalizace v zahraničí. V nejhorším případě, a to úmrtí klienta, pojišťovna uhradí převoz ostatků, či těla do ČR. Součástí také je zajištění asistenčních služeb, které se rozdělují do dvou skupin. První skupina je standardní a druhá nadstandardní. Záleží na sjednaných pojistných limitech. K cestovnímu pojištění si také můžeme sjednat kombinace různých připojištění. Patří k nim například úrazové připojištění, připojištění zavazadel, připojištění stornování zájezdu a také připojištění odpovědnosti za škodu atd. Cestovní pojištění se odvíjí od toho, kam se zrovna chystáte jet, konkrétněji do jaké země. Zda jde o turistickou či pracovní cestu a podle toho, jaké limity pojistného si zvolíte. Limity jsou nastaveny, aby pokryly většinu rizik, které se Vám mohou na dovolené, či pracovní cestě stát. Můžete si také připlatit za vyšší limity, jelikož ty nižší nemusí vždy pokrýt celé náklady spojené s případným ošetřením, či hospitalizací, či operativním zákrokem v zahraničí.

Cestovní pojištění si můžete sjednat na pobočkách společností, které tuto možnost nabízejí, nebo si jej můžete také sjednat online na internetových stránkách konkrétních společností, které tuto výhodu mají. Pojistit se můžete u Vaší pojišťovny, nebo také v bance, či u makléřské společnosti. Společnosti se předhánějí, která dá lepší nabídku, která má více výhod, která bude pro Vás nejlepší. Je samozřejmé ,že chtějí co nejvíce klientů právě pro svou společnost, o tom je jejich podnikání, ale někteří lidé ani neřeší, kde právě své cestovní pojištění uzavřou. Většinou si řeknou, co bych se starala hledáním pojišťovny, když se můžu pojistit u té své zdravotní pojišťovny.

 Ale chyba je, že si lidé pořádně ani nezjistí, co všechno za výhody mají i jiné společnosti. Proto lepší sednou k internetu a kouknout, co kdo nabízí. Tolik času to nezabere. Cestovní pojištění online je šikovná možnost své pojištění vyřídit během několika minut. Můžete jej uzavřít v klidu domova a také kdykoli, jelikož je dostupné 24 hodin denně. Takže se nemusíte starat o otvírací dobu kamenné pobočky. Navíc mnoho společností, které mají možnost sjednat si své cestovní pojištění přes internet nabízejí také výhodu, že při cestovním pojištění sjednané online, Vám dají 10% slevu. Je pravda, že během roku se rapidně zvedl počet pojištění uzavřených právě přes internet.

 Kdo by toho nevyužil, uzavřít svou cestovní pojistku právě z domova a bez zbytečných starostí a běhání do kamenných poboček aby, jste stihli otvírací dobu. Jak už jsem se zmiňovala, spousta lidí uzavírá své cestovní pojištění u své zdravotní pojišťovny, aniž by si zjistili, že některé společnosti nabízejí cestovní pojištění výhodnější a dokonce i se spoustou výhod. K výběru toho nejlepšího cestovního pojištění Vám pomůže funkce, kterou najdete na internetu. Jmenuje se cestovní pojištění online.

Stačí zadat do vyhledávače cestovní pojištění online a vybrat si stránku, která pro Vás bude mít tuto funkci nejpřehlednější. Tato funkce Vám umožňuje vidět veškeré důležité informace o společnosti, její výhody, cenu pojištění atd. to vše na jednom místě. Veškeré společnosti a jejich výhody sestavené v žebříčku. Stačí si jen vybrat. Tato funkce Vám umožní ušetřit spoustu času a to nejlepší, mít všechno na jednom místě. Kdo tohle neocení. Každý to ocení a rozhodně mu tato funkce bude velice užitečná a pomůže mu při výběru společnosti, u které uzavře své cestovní pojištění. Pak už jen stačí vydat se na cestu.